Suurempi tekstiPienempi teksti

Laillistetun sosiaalityöntekijän asiantuntijapalvelut

Tarjoan yksityistä sosiaalityöntekijän palvelua:

  • Yksilö-, pari- ja perhetapaamiset, avohuollon tukitoimet ja perhetyö, vanhempien ohjaus ja koulutus
  • Lastensuojelun edunvalvojan palvelut
  • Työnohjausta sosiaalialan työntekijöille ja työyhteisöille. Olen Talentian sosiaalialan koulutettujen työnohjaajien rekisterissä.

Palvelujen tarvetta voi ilmetä yksilöillä, perheillä ja työyhteisöillä erilaisissa muutos- ja kriisitilanteissa: avio- ja avoerot, sairastuminen, onnettomuudet, kuolemantapaukset, kaltoinkohtelu- ja väkivaltakokemukset, päihde- ja mielenterveysongelmat, lastensuojelulliset tilanteet ja työyhteisöjen muutos- ja kehittämishaasteet.

Palveluuni kuuluu asiakkaan tilanteen kokonaisvaltaista selvittämistä, ohjausta, avustamista, asianajoa, konsultaatiota sekä psykososiaalista, terapeuttista tai työnohjauksellista tukea.

Sosiaalityön metodina käytän asiakkaan toimijuutta, osallisuutta ja kuntoutumista tukevia ratkaisu- ja voimavarakeskeisiä ja psykoterapeuttisia menetelmiä. Olen sertifioitu Muksuoppi-ohjaaja, Reteaming-valmentaja ja COOPERATION-työyhteisökouluttaja.

Olen laillistettu sosiaalityöntekijä. Ammattinimekkeen käyttöoikeuteni voit tarkistaa rekisterinumerollani 01004539795 JulkiTerhikki/JulkiSuosikki -rekisteristä.

Linkki: Sosiaalihuollon asiakaslaki >>
Linkki: Sosiaalialan ammattilaisen eettiset ohjeet >>
Linkki: Tietoa lastensuojelun edunvalvonnasta >>
Linkki: Lastensuojelun laatusuositukset (PDF) >>